Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
LK 4Ttl-2lo r_angielski
|
MH 2BSc zaj. z wych.
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
AP 4Tżr-1ży Prac obs kon
|
LK 4Ttl-2lo r_angielski
|
MH 2BSc warzywni.
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
AP 4Tżr-1ży Prac obs kon
|
LK 4LOb-1/2 r_angielski
|
MH 2BSc warzywni.
|
BE 3LOd-1/2 j.niemiecki
|
3 |
9:50-10:35 |
CI 2Tth-1/2 Org impr tur
|
AP 4Tżr-1ży Prac obs kon
|
CI 4Ttl-1tu Prak zaw-
|
DI 2BSc r.o.
|
BE 3LOd-1/2 j.niemiecki
|
4 |
10:50-11:35 |
CI 2Tth-1/2 Org impr tur
|
AP 4Tżr-1ży Prac obs kon
|
CI 4Ttl-1tu Prak zaw-
|
DI 2BSc sadownic.
|
CH 3LOd-2/2 j.angielski
|
5 |
11:45-12:30 |
CI 2Tth-1/2 Org impr tur
|
Bi 4Tżr-1ży zas. żywieni
|
CI 4Ttl-1tu Prak zaw-
|
II 2BSc j.polski
|
CH 3LOd-2/2 j.angielski
|
6 |
12:40-13:25 |
|
Ko 3Tre-2/2 plan przeds
|
CI 4Ttl-1tu Prak zaw-
|
II 2BSc j.polski
|
|
7 |
13:35-14:20 |
|
|
|
RL 2BSc geografia
|
|
|