Drukuj

Zachęcamy nauczycieli do zebrania 25 osobowej grupy zainteresowanych profesjonalnym szkoleniem uczniów i wzięcia udziału w warsztatach szkoleniowych, które zostaną zorganizowane w naszej szkole. Wszyscy uczestnicy po ukończeniu warsztatów otrzymują Certyfikaty, natomiast szkoła "Eurocertyfikat Jakości" i materiały dydaktyczne itp.

Poniżej przedstawiamy programy szkoleniowe 1-dniowe i 3-dniowy.

Istnieje możliwość zmodyfikowania programu. Więcej szczegółowych informacji pod numerem telefonu lub adresem e-mailowym podanym poniżej:

Akademia Kelnerska Grzegorza Górnika
Akredytowana Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,
tel. stacj. (81) 565 17 53, kom. 502 46 55 47

 

Warsztaty szkoleniowe

podnoszące kwalifikacje zawodowe
dla
młodzieży - uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich

Praktyka 1 dniowa ? 5h
Cena 100zł od osoby ( ucznia)
Szkolenie dla grupy minimum 25 osobowej

Różnorodna tematyka szkolenia, oparta jest na praktykach i konwersacjach,
pobudza wyobraźnię, rozwija zaangażowanie, wzbogaca umiejętności, stabilizuje pewność siebie. Program jest oparty na 100-letniej tradycji polskiej gościnności, wzbogacony o nowe trendy i style. Tematy uzupełniają nową podstawę programową.

Grafik szkolenia

8.00 ? 9.30 ? wykłady
9.30 ? 9.45 ? przerwa
9.45 ? 11.15 ? ćwiczenia praktyczne
11.15 ? 11.30 ? przerwa
11.30 ? 13.00 ? ćwiczenia praktyczne

Program szkolenia

Oferta I
"Obsługa Gości ? Serwis Specjalny"

Oferta II
"Obsługa Gości ? Kelner standardy obsługi"

Oferta III
"Obsługa Gości ? Kelner od wody, wina i napojów"
Hydrosommelier, Sommelier, Barman

Oferta IV
"Obsługa Gości ? SAVOIR VIVRE"

Po ukończeniu szkolenia ? warsztatów szkoła otrzymuje "EUROCERTYFIKAT JAKOŚCI" na bieżący rok, a uczestnicy CERTYFIKATY ukończenia szkolenia ? warsztatów.